Комбинирани торове - азот, фосфор и калий, ще закупи за предстоящото

...
Комбинирани торове - азот, фосфор и калий, ще закупи за предстоящото
Коментари Харесай

Купуваме торове от Евро Ферт и продукти от МЕТРО

Комбинирани торове - азот, фосфор и калий, ще закупи за идното пролетно поддържане фермерът Петър Инджов. Той е един фермерите, отличени с спомагателни бонуси от 15-ия, юбилеен конкурс " Фермер на Тракия " на вестник " Марица ".  Церемонията по награждаването се организира в хотел " Рамада Пловдив Тримонциум “, с поддръжката на Аграрен университет - Пловдив, „ Евро Ферт “, МЕТРО, „ Агрион “ и „ Порше “ - Пловдив. 

Петър Инджов от Раковски стана любимец на " Евроферт " АД и получи ваучер за покупка на торове по желание за 500 лева Той обработва 10 хиляди декара, а от предходната година възроди производството на памук в района.

Другият собственик, прелестно сюрпризиран с премия, е зеленчукопроизводителят от Пъдарско Ангел Кибритов. Той получи ваучер за 500 лева от МЕТРО, откъдето от предходната година изкупуват неговата продукция. С ваучера е решил да закупи хранителни артикули и артикули за бита, както и облекла и маратонки. 

Носителите на Агрооскари в раздел " Растениевъдство " и " Животновъдство " - Хатидже Ислямова и Ненко Трифонов, ще подвигат адреналина с бижута  на колела. Те получиха ваучери за уикенд тест драйв от „ Порше “ - Пловдив. Отделно всеки от тях ще се почерпи за 50 лева в ресторант " Елеа ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР